Visie

Ik ben opgeleid als allround yogadocent. Ik geef verschillende vormen van yoga waarvan hatha yoga en yin yoga de meest bekende zijn. Daarnaast heb ik als yogadocent verschillende specialisaties gevolgd waardoor ik ook yogatherapie kan geven. Yogatherapie zijn een op een sessies waarbij jouw lichaam en jouw mogelijkheden centraal staan. De yogales is speciaal voor jou ontwikkeld en daarnaast vinden ook gesprekken plaats waarin yogafilosofie en coaching je verder kunnen helpen. Ook stoelyogalessen zijn mogelijk. Ik ben gespecialiseerd in yoga en stress, yoga en kanker, zwangerschapsyoga, yoga en hormonen, yoga nidra.

 

Naast yogadocent ben ik Integraal Leefstijlcoach, Burnout en stresscoach en gediplomeerd trainer. In ben expert op het gebied van een gezonde leefstijl. Leefstijlcoaching kan preventief worden ingezet ter voorkoming van gezondheidsklachten, maar ook curatief bij gezondheidsklachten zodat je je fitter en vitaler voelt. Integraal leefstijlcoach betekent dat ik verder kijk dan alleen goede voeding en bewegen. Emoties, gedachtes, wie je bent en wat je doet is zeker net zo belangrijk. Als coach werk ik met Tweekracht (www.tweekracht.nl) en met het MARK model (https://www.leefstijl-vitaliteit.nl/mark/unieke-mark-aanpak/). Als coach en yogadocent maak ik als geen ander de verbinding tussen lichaam en geest. Heb je vragen rondom gezond leven, stress, zelfvertrouwen en keuzes maken, neem dan gerust contact met mij op.

 Op het gebied van voeding ben ik opgeleid als natuurvoedingsadviseur. Wat we eten heeft een enorme invloed op ons lichaam. Voeding kan ervoor zorgen dat je je beter voelt, maar ook andersom. Je kunt met gezonde voeding niet alleen afvallen, maar ook je hormonen in balans brengen (denk daarbij aan de overgang, maar ook als je zwanger wilt worden), depressieklachten verminderen, hart- en vaatziekten en diabetes type 2 voorkomen. Ook als je al gezondheidsklachten hebt, kan ik je verder helpen. Na een uitgebreide analyse kijken we welke voedingsmiddelen bij jou passen, en welke je beter kunt vermijden. Ik vertel er graag meer over, ook in workshops of lezingen. Dat kan alleen over voeding gaan, maar ook over een van mijn andere expertises.

Naast yogadocent, coach en voedingsdeskundige ben ik ook moeder van een zoon en dochter. Mijn partner en ik zijn allebei dol op wandelen met de hond. Hier in Nederland in de natuur, maar in het buitenland ook graag in de bergen. Daarnaast lees ik graag, meestal boeken over yoga of gezondheid, maar een goede roman vind ik ook heerlijk om te lezen.

Specifieke klacht gebieden

Behandelvormen

Opleiding en training/cursussen

Praktische informatie

Sandradejager.

Coaching, Yoga en Voeding

Burgemeester van de Jagtkade 5

3221 CB Hellevoetsluis

Website vanaf januari www.sandradejager.nl

Zakelijk email info@sandradejager.nl

KVK 62660411

BTW NL001570570B74

Aangesloten bij NOBCO (Nederlandse Orde van Beroepscoaches) en aangesloten en erkend yogadocent volgens Vereniging Yogadocenten Nederland

Upload Image...