Annuleringsvoorwaarden

MD Balanscoach en De stap naar balans

Mocht je een inspirerende ontmoeting, consult, workshop, cursus of lezing hebben geboekt en er komt iets tussen, dan kan je tot 48 uur van tevoren kosteloos annuleren. Annuleer je de afspraak erna dan word er 50% in rekening gebracht.
Kom je zonder opgaaf van redenen niet opdagen dan ben ik genoodzaakt je te belasten voor het volledige tarief. Uitzonderingen in overleg daargelaten.

Indien je een reservering hebt gemaakt voor een inspirerende ontmoeting, consult, workshop, cursus of lezing en je kan uiteindeljk toch niet komen, dan bestaat de mogelijkheid om je aan te sluiten bij een andere of een volgende keer. Wil je dat om wat voor reden dan ook liever niet, dan stort ik de helft van je aanbetaling terug.

Heb je je opgegeven voor een cursus en kom je, zonder opgaaf van redenen niet opdagen, dan vervalt je recht op enige vorm van terugbetaling van mijn kant.

Ik ga ervan uit dat iedereen die zich opgeeft voor een consult of cursus , in welke vorm dan ook, deze beslissing weloverwogen neemt. Als er dan toch iets tussenkomt, kijken we samen naar de beste oplossing.