Visie

Hoi! Ik ben Monique en natuurlijk wil je weten wat ik doe. Met mijn behandelingen zorg ik ervoor dat iedereen zich goed voelt. Maar wat bied ik dan precies aan?

Het is belangrijk om als mens in balans te zijn. Ik zeg altijd overal waar het woord “te” voor staat betekent onbalans. Behalve natuurlijk wanneer je met jezelf tevreden bent😉

In het leven worden we elke dag weer opnieuw uitgedaagd. Het is dan ook belangrijk om goed voor jezelf te zorgen om dat stukje onbalans in het leven te voorkomen. Dat goed voor jezelf zorgen is voor iedereen weer anders. Elk mens is uniek en daar kan geen enkele standaard behandeling tegenop. Samen kijken we waar jij behoefte aan hebt om vervolgens samen een behandelplan op te stellen.

Specifieke klacht gebieden

BMR helpt je om de innerlijke oorzaak van levensklachten gericht en bewezen effectief aan te pakken.

Behandelvormen

Diverse massages

Ervaar zelf hoe ontspannend een massage kan zijn. Maak verbinding met jezelf!

Soorten massages:

  • Ayurvedisch
  • Ontspannings
  • Aroma Touch

doTERRA aromatische olie

De 8 verschillende olien helpen de spieren te ontspannen op diep niveau, wordt het immuunsysteem versterkt, het lichaam van toxische stoffen ontdaan en het zelfgenezend vermogen van ons lichaam hersteld.

Access Consciousness

Voor iedereen die meer rust, ruimte en ontspanning wenst, in het hoofd en in het lichaam.

De tools en technieken van Access Consciousness zijn ontwikkeld om je in staat te stellen het leven te creëren dat je altijd al wilde.

Opleiding en training/cursussen

Praktische informatie