Visie
10 jaar Kookstudio Kook en Zo in Brielle, o.a. workshops, catering, kookcursussen, kinderkoken, cursus kookstudiomedewerker
5 jaar kokkin, doelgroep kwetsbare ouderen, veelal diëten, particuliere zorgvilla
3 jaar culinair productontwikkelaar voor grote supermarkten
2 jaar Lekker Natuurlijk en Zo, catering, Ready to Cook tasjes, maak je eigen taart tasjes
Specialiteit Italiaanse keuken (Siciliaanse vader)
Producten
Siciliaanse cannoli EUR. 0,75
Punt Italiaanse crostata EUR. 3,95
Plak banana-coconutbread EUR. 3,50
Punt choco-amandeltaart EUR. 3,95 (glutenvrij)
Chocolate chunks 2 stuks EUR. 1,50
Belegde broodjes
Op aanvraag, vanaf EUR, 2,95
Borrelplankje (prijs op aanvraag)
Diverse mogelijkheden zoals
- Medjool dadel met walnoot/spek (ook Vega mogelijk)
- Piadinepuntje
- Tapasballetjes in saus (ook Vega mogelijk)
- Mediterraan brood met tapenade
- Kaasplankje
- Rauwkostplankje met dip/humus
Salades (prijs op aanvraag)
Diverse mogelijkheden zoals
- Zalmsalade met warm gerookte zalm
- Pastasalade met tonijn
- Quinoa of bulgursalade
Met stokbrood of mini broodjes
Alle gerechten ook ” to go” mogelijk 😊
Praktische informatie
Lucienne van Dillen
Lekker Natuurlijk en Zo
0613214500
Pop-up stores Voorstraat 117, Brielle 1x per maand, check de website voor data
KvK nr. 72191910
BTW nr. 1162.97.153.B.04