Visie

10 jaar Kookstudio Kook en Zo in Brielle, o.a. workshops, catering, kookcursussen, kinderkoken, cursus kookstudiomedewerker

5 jaar kokkin, doelgroep kwetsbare ouderen, veelal diëten, particuliere zorgvilla

3 jaar culinair productontwikkelaar voor grote supermarkten

2 jaar Lekker Natuurlijk en Zo, catering, Ready to Cook tasjes, maak je eigen taart tasjes

Specialiteit Italiaanse keuken (Siciliaanse vader)

Producten

Siciliaanse cannoli                                      EUR. 0,75

Punt Italiaanse crostata                             EUR. 3,95

Plak banana-coconutbread                    EUR. 3,50

Punt choco-amandeltaart                        EUR. 3,95  (glutenvrij)

Chocolate chunks 2 stuks                          EUR. 1,50

Belegde broodjes

Op aanvraag,                                 vanaf EUR, 2,95

Borrelplankje  (prijs op aanvraag)

Diverse mogelijkheden zoals

  • Medjool dadel met walnoot/spek (ook Vega mogelijk)
  • Piadinepuntje
  • Tapasballetjes in saus (ook Vega mogelijk)
  • Mediterraan brood met tapenade
  • Kaasplankje
  • Rauwkostplankje met dip/humus

 

Salades  (prijs op aanvraag)

Diverse mogelijkheden zoals

  • Zalmsalade met warm gerookte zalm
  • Pastasalade met tonijn
  • Quinoa of bulgursalade

Met stokbrood of mini broodjes

 

Alle gerechten ook ” to go” mogelijk 😊

Praktische informatie

Lucienne van Dillen

Lekker Natuurlijk en Zo

www.lekkernatuurlijkenzo.nl

info@lekkernatuurlijkenzo.nl

0613214500

Pop-up stores Voorstraat 117, Brielle 1x per maand, check de website voor data

KvK nr. 72191910

BTW nr. 1162.97.153.B.04

Upload Image...