Visie

Spiegel- en energetisch coach

Ik ben Danielle Gaasbeek en ik ben getrouwd en moeder van 2 prachtige kinderen. Ik ben in 2019 Danielle Gaasbeek; care 4 yourself & Dog begonnen na jarenlang in de hulpverlening te hebben gewerkt en nog werkzaam ben. Ik merkte dat er een belangrijk stuk in de hulpverlening miste en dat is het onderbewuste. Veel psychisch problematiek heeft zijn oorsprong gevonden in onbalans in welke vorm dan ook.

Mensen durven niet meer naar hun gevoel te luisteren of durven dit niet meer, door het leven dat er geleefd is. Mede hierdoor zijn er mensen die minder in balans zijn of helemaal geen balans. Na het volgen van de opleiding systemisch en energetisch werken met honden, heb ik mogen ervaren hoe krachtig het werken met het energetisch veld, systemisch werken en honden is. Honden staan nog dicht bij de natuur en voelen daardoor de aanwezige energie en zal hierop reageren. Deze spiegels zijn zo mooi en oprecht. 

Ik zal jou gaan coachen op je eigen hulpvraag om te zorgen dat je weer meer balans zal ervaren door contact te hebben 

Naast het coachen met honden, heb ik mij verdiept in de aanwezige energie en de antwoorden, die in ons zelf te vinden zijn. Samen met mijn biotensor meet ik de bioresonantie (energie, trilling) en kan via verschillende methode, zoals de vijf elementen, en vanaf volgend jaar ook NIE Methode, testen wat er nodig is. Dit is voor zowel mens als hond een toevoeging om balans te vinden.

Inmiddels geef ik ook 10 jaar les bij de K.v.v.P eo. Dit jaar heb ik van de vereniging aangeboden gekregen om de kynologisch instructeur opleiding te mogen doen. Heel mooi om te zien hoe hond en mens groeien. Veelal wordt er gezegd wat leuk, je traint met honden. Maar ik geef dan aan dat ik vooral de baasjes ondersteunt en coach om hun hond te begrijpen en te begeleiden. 

Mijn toekomstbeeld is naast de coaching, ook een lespakket aan mensen met honden wil aanbieden, die gericht is op opvoeding van de hond maar ook de verbinding tussen mensen en hond. Wat kan jij je hond leren en wat mag je leren van je hond. Dit gaat nog uitgewerkt worden.

Specifieke klacht gebieden

  • Contextuele benadering
  • Psychiatrische- en persoonlijkheidsstoornissen
  • oplossingsgericht werken
  • Werken met de biotensor.
  • Vijf elementen Leer & energetisch testen
  • MTVSS Immuunsysteem Access Body Proces

Behandelvormen

Opleiding en training/cursussen

  • Verpleegkundige Z.
  • Systemisch en energetisch werken  met honden.
  • Kynologisch Instructeur (wordt in 2021 afgerond)
  • Detectie instructeur (wordt in 2021 afgerond)

Producten/
Evenementen

Praktische informatie

Danielle Gaasbeek

Schubertstraat 17
3208BJ Spijkenisse

info@daniellegaasbeek.nl
06-22394399

www.daniellegaasbeek.nl
KvK 74600087
Btw nr NL00621936B82