Bofhond + Bofkont

Bofhond en Bofkont op vrijdag 4 september 2020 in Rockanje

Wij vinden onszelf en onze dieren bofkonten! De manier van omgaan met elkaar, genieten en volop kroelen en plezier maken, wandelen, een maatje zijn. Zoek je naar nog meer ontspanning en verdieping met je hond? Marian Dekker MD Balanscoach en Aglaia Groeneveld – van Oord Connector INrGY nemen je deze dag mee naar een nieuwe wereld waar communicatie met je hond op eigenwijze ontdekt kan worden. We maken deze dag de reis naar binnen en misschien is dat een nieuwe ruimte voor jou die ontdekt wordt waar nieuwe mogelijkheden voor jou en je hond op je liggen te wachten. Dit doen we relaxt, alles op z’n eigen tijd, het is JOUW reis! We genieten. Deze connectie met je zelf geeft vreugde en dankbaarheid, zowel voor jezelf, je hond en je omgeving. Het is echt een GENIET dag voor jou en je hond.Bofkont en Bofhond

We beginnen in de ochtend met kennismaken met elkaar en kunnen onze hondjes aan elkaar wennen. Om daarna met wat oefeningen in de relax stand te komen leer je een speciale techniek (MTVSS™) om ook op je hond toe te passen (bofhond!!). Je kunt het zien als een massage. Het is heel gemakkelijk, iedereen kan het leren, dus ook kinderen. De techniek wordt uitgebreid getoond en we oefenen met elkaar in de ochtend door dit ook op je hond toe te passen.

’s middags neemt Marian je mee om te laten zien hoe bijzonder de band is tussen jou en je hond. Iedere ziel is uniek. Dat is bij honden zeker ook zo. Wat wil je hond je eigenlijk vertellen? En met Aglaia ga je na de lunch met een andere deelnemer de techniek op elkaar toepassen, (bofkont!!).

Daarna evalueren we de dag en gaat je hond met een goed gevulde goodiebag en jij met een certificaat naar huis, hierna kun je als beoefenaar van deze techniek aan de slag. Er is veel baat bij om deze techniek regelmatig op je lichaam, op het lichaam van de hond toe te passen. Hierover meer in de class.

Heet je van harte welkom! We kijken heel erg uit naar deze dag, en kijken uit naar jullie inschrijvingen.

Praktische info: Locatie : Lodderlandsedijk 20 , 3235KK Rockanje Tijd: 10.00 uur – 16.30 uur

De kosten voor deze complete verwendag zijn € 135,- voor jou en je hond samen. Inschrijven: info-md-balanscoach.nl. Heb je vragen, stel ze gerust! Aglaia 06 46443763 Marian 06 53311851

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *